Voordelen

BBB kiest resoluut voor de gemeenschappelijke belangen van alle beroepsbeoefenaars. Wij zijn na vele jaren kwaliteit leveren uitgegroeid tot een toonaangevende beroepsvereniging van en voor bedrijfsrevisoren, accountants, belastingsconsulenten, boekhouders en boekhouders-fiscalisten.

 

1. Kwalitatieve, actuele & permanente vorming

Gerenommeerde sprekers verzorgen jaarlijks minstens 100 seminaries over heel Vlaanderen, dus ook in uw buurt. Als lid kan u volledig gratis en zonder voorafgaandelijke inschrijving de seminaries volgen in een aangename en aangepaste accommodatie op de datum en plaats (Kortrijk, Brugge, Nazareth, Affligem, Edegem, Leuven en Beringen) die u het best uitkomt. Bij de vooraf geplande seminaries hebben we zowel oog voor diversiteit, kwaliteit en nut van de behandelde onderwerpen als voor de bijgaande documentatie. De vooraf geplande seminaries vullen we aan met al of niet gratis seminaries over actuele onderwerpen. 

 

2. Uitgebreide (gratis) documentatie & naslagwerken

Naast verzorgde syllabi, een uitgebreid intranet en onze nieuwsbrief BBB-Flash is er, in samenwerking met Uitgeverij Gompel & Svacina, ook de BBB-boekenreeks, een onmisbare informatiebron voor elk lid. In 2020 worden u 7 naslagwerken, met een gezamenlijke winkelwaarde van € 450, gratis ter beschikking gesteld. Dit voor zover u persoonlijk aanwezig bent tijdens de aangeduide seminariereeksen.

 

3. Begeleiding van de stagiairs & stagemeesters

Onze lessenreeksen ter voorbereiding van het eindexamen BIBF zijn ondertussen een begrip geworden onder de stagiairs. Reeds enkele jaren hebben wij ook voor de IAB-stagiairs dergelijke voorbereidende stagereeksenreeksen uitgewerkt.

 

4. Belangenorganisatie

Onze vertegenwoordigers in de Instituten blijven zich focussen op de werkelijk belangen van het beroep. Zonder de problemen waar we dagdagelijks mee geconfronteerd worden uit het oog te verliezen, willen we in samenwerking met de Instituten en diverse andere initiatieven onze belangen verdedigen in de besluitvorming van onze sociale, economische en politieke actoren.